maandag 30 april 2018

Dag 2 Van Groesbeek naar Ledeacker ( 25 km)

Nat, koud en zwaar onweer. Het zal wel vuurwerk geweest zijn. De Heiligen zijn zo blij dat we gezegend op pad gingen. En dat moet gevierd. Felle lichtflitsen en donderende klappen. En daarna werden we schoongespoeld met zware buien. Maar in onze tent was het heerlijk comfortabel. Warm genoeg. En het 'bed' zacht genoeg. Vroeg wakker. En om 9:15 weer op stap. Het werd vandaag een trage tocht. Veel schuilen voor de buien. Vooral in de middag. En een haast stormachtige wind tegen.
Camping 'De  Hoge Hof' in Groesbeek doet zijn naam eer aan. Prachtig uitzicht. Goede voorzieningen. Nu zijn we op Camping De Breyenburg. En het is net weer begonnen te regenen. Dus vroeg naar bed maar weer. Geen straf. We zijn nu best een beetje moe... Morgen weer verder.

Totaal na 2 etappes: 51 km



3 opmerkingen:

  1. Veel succes vanuit een zomers Turkije. Houd de moed erin. Bij deze zelfkastijding hoort vanouds ontbering, vasten, pijniging en niet te vergeten het celibaat. Hou vol.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Brrr... jullie liever dan ik! Na morgenochtend is het hopelijk droog. Kus

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Van HARA: vol bewondering hebben we jullie dagverslag gelezen. Wat een ontbering als je zelf de hele dag in de zon bezig bent. Maar wel ongelofelijk dapper. Hopelijk morgen wat aangenamer voor jullie. Groeten van ons vieren!

    BeantwoordenVerwijderen