dinsdag 1 mei 2018

Dag 3 Van Ledeacker naar Bakel (25 km)

Bij het opstaan en inpakken stopte het net met regenen (7.00 uur). Dat had het de hele nacht gedaan. Een hele gestage, rustige regen. De tent was dus kletsnat. Maar het was koud. Steenkoud. Misschien maar 6°. Met een strakke harde wind. Die sneed door je ziel. Vooral op de meer open stukken van de route. En dat duurde tot rond de middag. Toen kwam de zon aarzelend door. Nu, om 5 uur, zitten en liggen we in een heerlijk zonnetje. Gastvrij ontvangen op 'Minicamping de Kuundertshoeve'. De tent is in een mum van tijd droog. De overige spullen hangen nog op een droogrekje. Voor het eerst een wasje kunnen doen. Door het natte weer had dat eerder geen zin.
Vanmorgen ook mijn tweede stempel gescoord! Op het stadhuis van St. Anthonis. Kerken hebben de voorkeur maar die zijn vaak gesloten.
Marja heeft last van een flinke blaar. Midden op haar hiel. Onder het eelt. Pijnlijk en lastig. Doorgeprikt en een blarenpleister geplakt. Hopelijk helpt het. Vandaag liep ze natuurlijk wel te hinken.
En tot overmaat van ramp heeft een handige Harry een groot terrein in Milheeze aan kunnen kopen. Daar staat een nagelnieuw hek omheen. Er worden 'Chalets' verkocht. Volgens mij voor bange  ouderen. En Harry helpt graag om hen alvast wat verder uit te kleden. Het pad was versperd. Met een heuse slagboom. Omlopen dus. En gezien Marja's kommervolle omstandigheden betekent het wel langer doorbijten.
De warme ontvangst op de camping maakt veel goed. We mogen zelfs voor vanavond fietsen lenen om naar Bakel te fietsen (4 km retour). Geweldig

Totaal na 3 dagen: 76 km



2 opmerkingen:

  1. sterkte met de blaar, blaar pleister helpt niet als de blaar onder het eelt zit,
    gewoon aftapen met pleister of sporttape.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat er blauwe lucht op de foto's staat. Dat belooft vast goed weer voor morgen. Sterkte met de blaar op Marja's voet; heeeel vervelend. Goede reis voor morgen! Groeten van HARA.

    BeantwoordenVerwijderen