maandag 23 juli 2018

Dag 86 Van Los Arcos naar Logrono (28 km)

Er staat een flinke tippel op het menu vandaag. Dus om half zeven zijn we al onderweg. De hele dag loop ik samen met Reka. Heel gezellig. En als je samen loopt en wat praat gaat de etappe veel gemakkelijker dan wanneer je alleen loopt. Het lijkt wel sneller en lichter. We voelen ons prettig in elkaars gezelschap. En het toeval wil dat onzer beide partners in het buitenland zijn. Marja in Indonesiƫ en Zsofi in Amerika.
Bij het passeren van Viana is het daar al een drukte van belang. Rond half tien 's-morgens. Er zijn vandaag stierenrennen. Naast Pamplona zijn die in veel andere Spaanse steden. Onze Ierse vriendinnen waren een tijd achter ons en blijven daar voorlopig hangen. Wij vinden dat we niks missen. Zijn blij in Logrono te zijn. Dat is de hoofdstad van de autonome regio La Rioja. Morgen nog weer een behoorlijke trip. Naar Najera. Als het zo gaat als vandaag is het meer dan goed te doen.

Totaal na 86 dagen: 1945 km

1 opmerking:

  1. Wow, je bent al een heel stuk opgeschoten Ad! Leuk om een paar van je berichten te lezen en je foto's te zien. een goede wandeling gewenst verder!

    BeantwoordenVerwijderen